Jáhly uvaříme dle návodu. Připravíme si zapékací mísu a potřeme ji olivovým olejem. Mozzarelu a rajčata nakrájíme na tenké plátky, lehce osolíme, opepříme, posypeme sušenou bazalkou a promícháme. Uvařené jáhly rozprostřeme do zapékací mísy, přidáme směs rajčat a mozzarely. V misce rozšleháme vejce ve 200ml smetany na vaření a vše tím zalijeme. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C cca 30 minut. Po vyjmutí můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.
Přiravila: Katka
Foto: Arax
20. 9. 2018
Dobrý den, obracím se na Vás o radu jaký preparát zvolit na polyp na děloze,který mi způsobuje nepravidelný...
Dobrý večer, jsem začátečník v čínské medicíně a ráda bych Vás poprosila o radu. Mému dědečkovi jsem chtěla...