Tipy

Dr.Oetker Panna Cotta

Specialita zvaná PANNA COTTA původně pochází z Itálie a v překladu znamená vařenou smetanu.

Specialita zvaná PANNA COTTA původně pochází z Itálie a v překladu znamená vařenou smetanu. K její přípravě tedy potřebujete dobrou smetanu, cukr, želatinu a pravou vanilkou. Zjednodušit práci a přitom zachovat tradiční chuť nyní můžete s novinkou Dr.Oetker Panna Cotta. Uvařený dezert nalijte do mističek a dejte na dvě hodiny ztuhnout do chladničky. A než ho budete podávat, dozdobte ho čerstvým ovocem, polevou nebo smetanovým přelivem.

A co za to?

Panna Cotta se prodává za doporučenou cenu 19,90 Kč (50 g).

Připravila: Marcela
Foto: archiv firmy
9. 12. 2013
 


Diskuze: příspěvků