Jak se překonat u pultu s masem a vybrat si hezký kousek na svíčkovou, na guláš, na roštěnky?
Jak se překonat u pultu s masem a vybrat si hezký kousek na svíčkovou, na guláš, na roštěnky? Jak poznat, zda je pro daný kousek lepší pekáč s troubou nebo pánev s varnou deskou? To vše a mnohem více se dozvíte v nové kuchařce Jany Florentiny Zatloukalové, která je aktuálně v prodeji. Než se začtete do některého ze 200 receptů české i světové kuchyně, nejprve se obrazně řečeno vydáte do řeznictví, vyberete si správné maso a až pak začnete s vařením.
A co za to
Kuchařku Hovory s řezníkem vydalo nakladatelství Smart Press, má 352 stran a stojí 599 Kč.
Novinka aneb Něco navíc
Nakladatelství Smart Press ve spolupráci se serverem Palmknihy.cz rozšiřuje nabídku papírových knih o knihy elektronické. Jako první převedlo do této podoby kuchařky Jany Florentýny Zatloukalové – kromě Kuchařky pro dceru a Vánoční kuchařky pro dceru půjde i o novinku Hovory s řezníkem. Inspirujte se a pak nám dejte vědět, jak se vám vařilo!
Připravila: Marcela
Foto: archiv firmy
27. 11. 2012