Ochutnejte novou mraženou zeleninu s názvem Polabanka. Směs mražené zeleniny – mrkev, pórek a celer je nakrájená na praktické jemné nudličky tzv. Julienne. Skvěle se hodí na přípravu polévek i jako příloha k masům.

Ochutnejte novou mraženou zeleninu s názvem Polabanka. Směs mražené zeleniny – mrkev, pórek a celer je nakrájená na praktické jemné nudličky tzv. Julienne. Skvěle se hodí na přípravu polévek i jako příloha k masům.

Zelenina použitá do Polabanky si zachovává své výživové hodnoty a kvalitu díky zpracování moderní technologií šokového mražení při – 42 °C, a to do tří hodin po sběru z pole. Tím dochází k zachování barvy, chuti, vitamínů, minerálních látek obsažených v zelenině. Nedochází k tvorbě makro krystalů, které tak nezničí buněčné stěny zeleniny a ta je i pro rozmražení křehká jako čerstvá.

 

Připravila: Katka
Foto: archiv firmy
17. 4. 2012