Existuje mnoho způsobů, jak podpořit pozitivní myšlení. Vyzkoušet můžete také aromaterapii. Které esenciální oleje vám mohou pomoci mít pozitivní…
V době, kdy ceny potravin letí vzhůru, je potřeba zaměřit se na omezení plýtvání. Naučte se uchovávat ovoce a zeleninu…
Brambory jsou pevným základem české kuchyně a nabízejí velmi široké možnosti využití a úprav. Na trhu můžeme narazit na…
Před zazimováním zahrady je vhodné přistoupit ještě k posledním úpravám porostů. Konkrétně by se naše pozornost měla zaměřit na…
Šípky se těšily velké oblibě už ve starověkém Řecku a Římě. Šípkové květy byly považovány za symbol lásky. Náhrdelníky…
Věděli jste, že červená řepa patří mezi nejsladší druhy zeleniny? Obsahuje totiž až 8 % přírodního cukru, a ačkoliv…
Na začátku podzimu vrcholí sklizeň dýní. Je velká škoda, že si je mnoho lidí spojuje především kvůli svátku Halloween,…
Astaxanthin patří mezi karotenoidy. V přírodě jej můžeme najít například v řasách, lososech, humrech, krevetách, či v peří plameňáků.…
Potenciál houby shiitake, která má český název houževnatec jedlý, spočívá nejenom v jejím všestranném využití v asijské kuchyni, ale…