Med je zdravá potravina, kterou využijete v kuchyni nejen při pečení sladkostí, a ještě si díky němu ulevíte při…
V základním rozdělení vín se mnoho lidí pořád ještě neorientuje. To je patrné z často téměř bizardních vinařských akcí. Jak…
Čokoláda není jen oblíbený pamlsek, některé jsou přímo určené na vaření. Pokud doma pečete vánoční cukroví, poradíme vám, co…
Bez vajíček se v kuchyni obejde jen málokdo. I proto bychom měli věnovat pozornost tomu, jaká vejce kupujeme. Vejce…
Vrcholí sklizeň oblíbených brambor. Ty tvoří základ našeho jídelníčku. Nakoupené brambory je potřeba dobře uskladnit, aby nám dlouho vydržely.…
O prospěšnosti vhodně použitých tuků není pochyb, však nás také provázejí celým životem. Na co bychom měli myslet s…
Špatně se soustředíte? Bojujete se stresem? Dochází vám energie? Pak se možná také ne zcela správně stravujete, vašemu tělo…
Ořechů bychom si však měli vážit nejen jako zdroje energie, kterou doslova hýří, ale také kvůli jejich účinkům. Podle…
O emulgátorech, které jsou v dnešní době běžně obsažené v potravinách, se toho v posledních letech napsalo opravdu mnoho.…