Je nejvyšší čas dát sbohem vydatným a hutným pokrmům a otevřít se lehčím variantám. Mladá jarní zelenina vesměs nevyžaduje…
V době přeplněných hypermarketů jsme si zvykli, že máme kdykoliv k dispozici vše, na co si vzpomeneme. Někdy ale…
Po dlouhém zimním období si náš organizmus zaslouží porci vitamínů a minerálních látek. Než se na trhu či zahrádce…
Strach, obavy a špatné předtuchy. Někdy pociťujeme úzkost, aniž bychom věděli proč. V takovém případě nám mohou pomoci bylinky.…
Pokud chcete v těchto sychravých dnech čelit nachlazení, nemusíte hned běžet do lékárny pro vitamíny. Divili byste se, jak…
Med je zdravá potravina, kterou využijete v kuchyni nejen při pečení sladkostí, a ještě si díky němu ulevíte při…
Už naši předkové si na jaře dopřávali očistné kúry, aby zbavili svůj organismus škodlivin, jimiž ho zaplavili během zimy.…
Bylinky mají své kouzlo i sílu a tu znaly již naše babičky a hojně jich využívá také východní medicína.…
Houba rosolovka řasotvará je známá i pod přezdívkou „medúza“. Má totiž želatinové tělo, takže opravdu připomíná medúzu. Občas se…