Želatina se používá při přípravě sladkých i slaných pokrmů. Pomáhá ztužit smetanové a tvarohové krémy, používá se na ovocné…
Zvládání hladu bývá při hubnutí tou největší překážkou. Expertka na výživu Susan Bowerman radí, jak hlad přirozeně přemoci. Nejdůležitější…
Jste vegetariáni? Nebo zvažujete, zda se jimi stát? Vegetariánství je obecně vnímáno jako zdravější varianta stravování, především díky redukci…
Správnou skladbu jídelníčku ovlivňuje mnoho faktorů. Jedním z nich je i skutečnost, jakou práci vykonáváte. Co a komu (ne)lze…
Zapomeňte na pár dnů na diety a vychutnejte si svátky jary doslova do posledního drobečku. Co si upéct dobrého?…
Pojďme udělat výjimku a jednou za čas si dopřejme sladkosti, které si sami připravíme. Ostatně Vánoce bez cukroví? To…
V každém věku je třeba dávat pozor na kvalitu a složení jídelníčku. Pokud vás zajímá, jak by se měla…
Traduje se, že mléko a výrobky z této suroviny vadí hodně lidem, proto prý bude lepší, když je úplně…